Flat/studio te ANTWERPEN (2018)

€ 110.000

Algemeen
Prijs
:
€ 110.000
Kadastraal inkomen
:
€ 569
Aantal slaapkamers
:
1
Aantal douchekamers
:
1
Garage
:
1
Adres
:
Helenalei 24-26, 2018 ANTWERPEN
Bewoonbare opp.
:
35 m²
Bouwjaar
:
1967
Omschrijving
VOORAFGAANDE INSCHRIJVING VERPLICHT. UNIEKE STUDIO MET AUTOSTAANPLAATS AAN DEUR. Recent gerenoveerd gelijkvloers studio + optie autostaanplaats wijk Militair Hospitaal, Berchem-station, Harmonie. Ruime en centraal gelegen studio te Helenalei aan het opgewaardeerde Groen Kwarter (“Oud Militair Hospitaal”). Via het openbaar vervoer is de studio op 10 minuten gelegen van centrum van Antwerpen, het stadspark, Berchem-station, Harmonie en Centraal station. Ideaal gelegen op TOPlocatie vlakbij winkels, scholen, openbaar vervoer op wandelafstand. Mobiscore 9.8/10! De GELIJKVLOERSE studio heeft een eigen buitendeur en men dient niet in het gebouw binnen te gaan om de studio te betreden. We betreden de recent volledig gerenoveerde studio met grote raampartijen en veel lichtinval, aparte living met nieuwe keuken van 3m op 6m: dak geïsoleerd, nieuwe vloeren en pleisterwerk, water- en elektriciteitsleidingen; nieuwe keuken en nieuwe badkamer. Keuken is met ingebouwde koelkastmet vriesbak, oven, dampkap, wasbak en inductie-kookplaat. Vervolgens loopt u naar de achterzijde van de studio waar u de aparte slaapkamer van 3m op 6m met aansluitende badkamer op tegelvloer terugvindt van 3m op 1m. Deze laatste is voorzien van een douche, toilet, wastafel en spiegel. Een laminaatvloer werd doorheen het hele appartement doorgetrokken. De studio dient niet bij te dragen aan de liftkosten en warm water is op een aparte eigen installatie waardoor relatief lage maandelijkse kosten. dan de rest in het gebouw: Algemene onkosten: 203 EUR/kwartaal (68 EUR/maand). Enkel elektriciteit zit niet in de gemeenschappelijke kosten. Elektriciteit conform AREI. Optie om bijkomend een autostaanplaats gelegen aan de voordeur van de studio voor 19.000 EUR aan te kopen. Ook ideaal als investering: momenteel aan 75EUR/maand verhuurd (5% rendement). Ideaal voor zowel woonst als bureel/kantoor (6% rendement) gezien eigen autostaanplaats voor de deur. Studio werd in RECENT verleden apart verhuurd aan 630 EUR (incl kosten): oude huurcontract studio en lopende huurcontract voor de autostaanplaats kan ter info ter plaatse worden bekeken. Aan de studio zijn 4 onderaardse opberghokken gelinkt die aan de hoofdingang van de kelder gelegen zijn. Normaal slechts 1 opberghok per studio. Extra: Fietsentaling op voorplein, EPC: 446 kWh/m², offerte voor nieuwe ramen en voordeur conform de nieuwe normen, voor handen t.b.v € 4.700,00 incl. BTW. Zeker een bezoekje waard! Voor meer info en/of bezichtiging contacteer ons kantoor. E: info@wernerimmo.be - GSM: 03/303.79.75
Financiële Info
Prijs
:
€ 110.000
Kadastraal inkomen
:
€ 569
Grondaandeel
:
€ 110.000
Registratierechten
:
€ 1.000
Honorarium notaris
:
€ 1.651
Honorarium notaris inc BTW
:
€ 1.997
Totale kosten
:
€ 2.997
Totale kostprijs
:
€ 112.997
Energie certificaat
EPC No.20210515-0002415622-RES-1
E spec
:
446 kWh/m².jaar
E totaal
:
446 kWh/jaar
CO2 uitstoot
:
3 CO2/m²/jaar


Stedenbouwkundige informatie
Voorkooprecht
:
Ja
Bouwvergunning verkregen
:
Ja
Dagvaarding en herstelvordering
:
Nog niet aangevraagd
Verkavelingsvergunning
:
Nee
Bestemming
:
Woongebied
Erfgoed
:
Nee
Comfort
Verwarming
:
CV op stookolie
Oriëntatie achtergevel
:
West
Type dak
:
Plat dak
Aansluiting aardgas
:
Ja
Aansluiting waterleiding
:
Ja
Keuken
:
Kasten met toestellen
Beglazing
:
Enkel
Raamkozijn
:
alu
Lasten
Lasten eigenaar
:
€ 68
Commentaar
:
Algemene onkosten: € 68/maand. Dak geisoleerd, studio heeft geen liftkosen, water, onderhoud en syndicus gebouw, blokpolis, CV op mazout. Aandeel studio: 18/10.000sten - Kelders elk 1/10.000sten.
Google kaart
De kaart vergroten
Uitzicht op straat

 

Instagram

 

MAATREGELEN CORONA VIRUS

PLAATSBEZOEKEN

Heeft u een aanvraag gedaan voor een plaatsbezoek? We vragen uw begrip voor een aantal opgelegde maatregelen:

  • Dit kan enkel met max. 2 personen en mits akkoord van de eigenaar(s)
  • Wees a.u.b. geduldig. We proberen zo weinig mogelijk mensen samen te brengen en kunnen helaas niet iedereen gelijktijdig ontvangen.
  • Respecteer steeds de regels van 'Social Distancing'. Houdt u aan 1,5 meter afstand en draag een mondmasker